A No zenekar rajongói oldala
Mottó
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
NO
 
 
 
Számláló
Indulás: 2006-05-26
 
Óra
 
 
...Biográfia...
A NO zenekart az Edda Művek-ből való távozása után Slamovits István zeneszerző, szövegíró, gitáros alapította 1987-ben

A NO zenekart az Edda Művek-ből való távozása után Slamovits István zeneszerző, szövegíró, gitáros alapította 1987-ben. A NO egyedi zenéjével, sajátos hangulatú koncertjeivel, gyorsan kivívta a szakma és a közönség elismerését. Slamo gitárjátéka és Szatai Gábor hangja hamar védjeggyé vált.

A NO több mint 10 éves működés után 1998 elején szűnt meg. Ez idő alatt 4 nagylemez jelentetett meg.

2005-ben a zenekar két meghatározó egyénisége Slamovits István gitáros, és Szatai Gábor énekes újra életre hívta a zenekart. A koncerteken a jól ismert NO-slágerek (Hallottalak sírni, A folyónál…) mellet új dalok is elhangzanak, valamint felcsendül néhány legendás Slamovits szerzemény is az eredeti Eddás időkből.

 

 
 
 
Barátaink

slamo.hu

szataigabor.hu

Icon zenekar

No Problem

Hard Rock Magazin

 

Hard Rock Magazin

Dávid Attila -yAS- koncertképei

Szakáts Tibor (HardRock.hu) oldala

 
Slágerlista - Döntő
Slágerlista - Döntő
Szavazz a kedvenc NO dalodra!

A folyónál
A hegyeken át
Felkeltem a hajnalt
Ha a dalom véget ér
Hallottalak sírni téged
Húsz évvel később
Novemberi eső
Sétálok éjjel
Szállnak a napok
Vezess át
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!